Kirakat dekoráció

Az ügyfélszerzés egyik legfontosabb részlete az ízléses, harmonikus és termékekhez igazodó kirakat megalkotása. A Merci Print & Design a pontos igényeidre szabva tervezi meg és rendezi be a boltod kirakatát.

Esemény dekoráció

Az üzleti és privát rendezvények, esküvők jellegét a dekoráció határozza meg. A harmonikus, stílusos megjelenés igazi vendégélményt garantál. Álmodd meg az eseményed dekorációját és mi megvalósítjuk az álmaidat!

Portál felirat

A kültéri, időálló dekoráció és felirat igazi hozzáértést igényel. A Merci Print & Design kültéri molinókkal, műanyag táblákkal és különféle speciális nyomatokkal segít, hogy könnyen és látványosan felhívhasd az ügyfeleid figyelmét.

Matrica nyomtatás

Nyomdai gépeink segítségével könnyen, gyorsan és költségkímélően keltheted életre a megálmodott dekorációs elemeket. A Merci Print & Design szakmai tapasztalata kiváló minőséget garantál.

Autó matricázás

A cégautó az egyik legkézenfekvőbb marketing felületed. Ha nincs rajta figyelemfelkeltő matrica, elveszítesz egy fontos lehetőséget. A Merci Print & Design fényezéskímélő technológiával és időálló anyagból készíti el az ideális, cégedre szabott autó dekorációdat.

Fali nyomatok

A Merci Print & Design segítségével a vállalkozásod falai többé nem lesznek unalmasan üresek. Legyen az matrica, kasírozható plakát, kép, vagy akár tapéta, mi tökéletes minőségben, költségkímélő megoldásokkal dobjuk fel a belső tereket.